• Live

  • Album cover

“Si Radio” nuk është vetëm një radio për të rinjtë – aty do të mund të gjeni nga muzika e artistëve shqiptarë, tek hitet që kanë shkruar historinë e muzikës, tek muzika më e re dhe avangarde. Për ata që duan një shoqërues, që u gjallëron ditën, që duan të kapërcejnë nga muzika nostalgjike te ritmet e shpejta, nga romantikja tek elektrizuesja, “Si Radio” i ofron të gjitha, në çdo çast, mjaft të zgjedhësh.